• Fri. Dec 1st, 2023

Hoeveel kost animatie? 

ByKwok Wolf

Feb 7, 2023

Je hoort deze vraag vaak. Natuurlijk is het gebruik van animatie als marketingtool erg modern, Informatief, efficiënt en cool. Maar nu moeten we een animatie maken. Het lijkt misschien eenvoudig, maar het is meer dan dat. Deze blog geeft een overzicht van alle factoren die de prijs van een karikatuur bepalen. 

Animatie duur

Ten eerste zijn de kosten van animatie sterk afhankelijk van de lengte van de video. Animaties duren meestal ongeveer 60 of 90 seconden. Maar soms 30 seconden. Je kunt je voorstellen dat deze drie verschillende lengtes verschillende kosten hebben. Korte animatievideo’s vergen nu eenmaal minder werk en zijn daardoor goedkoper. De ideale lengte van je animatie is afhankelijk van verschillende factoren. 

Welke boodschap wil je overbrengen 

Wat houdt animatie precies in Is het een korte advertentie of wil je meer vertellen aan je publiek? Dit heeft invloed op de lengte van de animatie. 

Aanmoedigen of onderwijzen? Als uw doel reclame is, wilt u uw publiek snel aanspreken. Aan de andere kant, als je iets aan je publiek wilt uitleggen, ben je geïnteresseerd en kan je video veel langer zijn. 

Op welke doelgroep wilt u zich richten? 

Jongeren verleiden met supercoole en opvallende video’s? Ten tweede is het het beste om de animatie kort en snel te houden. Ten tweede moet de animatie zacht, duidelijk en gestroomlijnd zijn. Hierdoor wordt de animatie ook wat langer. 

Artistieke stijl 

Animaties kunnen in verschillende stijlen worden gemaakt. De stijl van illustratie heeft veel te maken met de kosten van uw geanimeerde video. 

Realistisch of creatief Maak zeer realistische geanimeerde creaties. Dan krijg je een gedetailleerde styling, wat meestal veel tijd kost. Je kunt ook creatiever worden met illustraties en schetsen die het grote plaatje van de werkelijkheid weergeven.

channelorange.nl

Related Post