• Wed. Jul 17th, 2024

Boekhouding is handig voor jouw onderneming

ByKwok Wolf

Feb 5, 2023

Boekhouden is het proces waarbij de financiële transacties van uw onderneming worden vastgelegd en in begrijpelijke financiële overzichten worden geplaatst: balansen, winst- en verliesrekeningen, overzichten van het geïnvesteerd vermogen en ingehouden winsten bij de boekhouding. Het is een vitale bedrijfsactiviteit die uw bedrijfsfunctie ondersteunt bij het administratiekantoor, de kasstroom volledig onder controle heeft en uw aandeel in de bedrijfswinst vergroot. Het zal u helpen uw bedrijf efficiënter te beheren door de boekhouding en het zal de aandeelhouderswaarde op lange termijn verbeteren.

Hopelijk hebt u besloten dat er de juiste persoon zijn om uw boekhouding onder de loep te nemen. We leren allemaal op jonge leeftijd hoe belangrijk boekhouden is. Dus u doet een audit van uw boeken. U wint de mening in van vrienden, familie en zelfs uw boekhouder. Na je eigen onderzoek, maak je een paar zeer belangrijke observaties. Eén, uw boekhouder heeft vaak gelijk wanneer hij u zijn mening geeft over een correcte boekhouding. Twee, het “boekhoudsysteem” is totaal afgestemd op de activiteiten van het bedrijf. Drie, de boekhouder vertelt u de “juiste” manier van boekenhouden. 

vdgboekhouding.nl

Related Post